Tuinaanleg

Onze hoveniers leggen jouw tuin van A tot Z aan. We pakken complete tuinprojecten op om jouw ontwerp met de grootste nauwkeurigheid te realiseren. Wil je een deel van je tuin opnieuw laten aanleggen? Dan gebruiken wij de beste materialen voor bijvoorbeeld een pergola, tuinhuis of terras.

Wij gaan met liefde voor ons vak aan de slag, zodat jij geniet van een tuin naar jouw wensen.

Een complete tuin naar jouw wens​​

Dankzij onze jarenlange ervaring verzorgen wij een tuin die er niet alleen goed uitziet, maar ook nog eens aan al jouw persoonlijke wensen voldoet. Ons brede specialisme geeft jou de keuze uit meerdere tuinonderdelen. Zo verzorgen wij:

  • Terrassen
  • Vlonders
  • Pergola’s
  • Tuinhuizen en overkappingen
  • Planten, bomen, bloemen, heesters en gazon 
  • Kunstgras
  • In-lite verlichting

Kwaliteit staat voorop

Je mag van Eijkdesign verwachten dat je jaren geniet van een door ons aangelegde tuin. Om jouw tuin helemaal af te stemmen op jouw wensen, geven we jou ook graag advies over de beste materialen en grondstoffen. Vervolgens gaan we met precisie en vakmanschap te werk. We meten jouw ontwerp precies uit en gebruiken kwaliteitsmateriaal om een stevig en waterafvoerend terras of gezond gazon aan te leggen. 

Inrichting op maat​

Wil je jouw tuin helemaal afmaken met een overkapping of tuinhuis? Eijkdesign verzorgt jouw tuininrichting, helemaal op maat gemaakt en met kwaliteitshout. 

Neem je wensen met ons door en wij zorgen voor het ontwerp en de uitvoering.

 

Verlichting

Je wilt natuurlijk ook ‘s avonds van je tuin genieten – of gewoon zien waar je loopt als het donker is. Voor elke tuin maken wij een lichtplan op maat met In-Lite verlichting. Denk aan sfeerverlichting op het terras of het uitlichten van bomen of schutting, maar ook verlichting langs het tuinpad of de oprit. Wij denken graag met je mee.

Waterbeheer en beregening

Doordat er steeds vaker extreme buien voorkomen, is het belangrijk dat het waterbeheer van je tuin goed op orde is. Zeker als je tuin voor het grootste gedeelte betegeld is. Tijdens droge periodes is het juist weer belangrijk dat jouw tuin van genoeg water wordt voorzien. Is jouw tuin nog niet waterproof? Wij gaan graag voor je aan de slag.